kosten

<< terugopleidingen.html

De kosten zijn € 85,- per Strecke. Bij de eerste Strecke ontvangt men tevens een overzichtelijke en handige opbergmap. Hierin treft men ook een studiewijzer en enkele overzichtskaarten van de gehele Rijn. Bij de eerste bestelling ontvangt men ook het eerder genoemde algemene lesboek over de Rijn. Bij bestelling van de eerste 3 Strecken, krijgt men de 4e Strecke gratis. Bij bestelling van alle 7 Strecken in één keer betaald men slechts voor 5.

Het lesmateriaal per Strecke bestaat onder ander uit een Streckebeschrijving in de vorm van een gekleurde Rijnatlas met woordelijke beschrijving, aangevuld met heel veel beeldmateriaal.

Daarnaast treft men per Strecke 7 proefexamens aan. Ook zijn er bij iedere Strecke enkele praktische doe-opdrachten opgenomen. Op een leuke manier doet men spelenderwijs de nodige kennis op die nodig is voor het examen.

Bij de aanvraag van het eerste Strecke ontvangt men tevens een algemeen lesboek met algemene kennis over de Rijn. Hierin treft men algemene achtergrondkennis over de gehele Rijn. Bijvoorbeeld de belangrijkste overslaghavens, het regime en verloop van de Rijn, een uitleg over pegels, waterstanden en betonning en wat specifieke regelgeving.

Voor meer informatie kunt u terecht bij Edumar vaaropleidingen. Telefoon: 0515-541067 of 06-54278606.

Fragment Edumar Oefenkaart Rijnpatent Strecke 1

Kosten zijn € 85,- per

Strecke. Bestelt u het les-

pakket nu. Klikt u op de

groene inschrijfbutton voor

meer informatie.

<< terugopleidingen.html
 

disclaimer    l    algemene voorwaarden    l    klachtenprocedure    l    copyright    l    contact    l    home

Rijnpatent.nl © 2014  Edumar vaaropleidingen, Hoekseize 32-C, 8711 HR Workum, 0515-541067/06-54278606

ontwerp: AF Design